Політика конфіденційності

Загальні положення

1.1 Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних Ліцензіата. Персональні дані Ліцензіата отримує Ліцензіар ФОП Максимів Ю.В.  (ідентифікаційний код 3259805457), якому належить сайт inspiga.com, від Ліцензіатів сайту при реєстрації Компанії на сайті inspiga.com, а також під час використання сайту inspiga.com. Персональні дані Ліцензіата заповнюються Ліцензіатом.

1.2 Для того щоб провести реєстрацію на сайті inspiga.com, Ліцензіат повинен уважно ознайомитися з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися» на сайті inspiga.com. 

1.3. Ліцензіат не має права використовувати Комп’ютерну програму “Inspiga POS” та користуватися сайтом inspiga.com, якщо він не згоден з умовами Даної Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди, або не є уповноваженою особою компанії.

1.4. Дана Політика конфіденційності не регулює і ФОП Максимів Ю.В.  не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у володінні або під керуванням ФОП Максимів Ю.В. і фізичними особами, які не є працівниками ФОП Максимів Ю.В., навіть якщо Ліцензіат отримав доступ до Комп’ютерної програми  за допомогою Сайту inspiga.com або розсилки.

1.5. Ліцензіат визнає, що в разі недбалого ставлення Ліцензіатом до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача.ФОП Максимів Ю.В. не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.6. Достатнім повідомленням Ліцензіата про включення його персональних даних до бази даних ФОП Максимів Ю.В. буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації.

 

Які особисті дані можуть збиратися

2.1 Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, стать, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

  • Файли Cookies для того, щоб визначити браузер Ліцензіата і надати залежні від цього сервіси, наприклад зберігання даних в чеку між відвідинами;
  • IP-адресу користувача, для того щоб показати рекламу і вести журнал активності Користувача;
  • інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Ліцензіатом;
  • поведінку Ліцензіата на сайті;

Вся інформація збирається Ліцензіаром «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

 

Як інформація про Вас буде використовуватися компанією. Ціль використання.

Ми можемо використовувати Ваше ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, стать, сімейний стан, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача в Комп’ютерній програмі. Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини inspiga.com. Ліцензіат завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактній інформації у відповідному розділі особистого кабінету.

Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг. А також для ідентифікації Ліцензіата як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиція нових послуг, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського і управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту.

 

Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Ліцензіат, погоджуючись з Даною Політикою Конфіденційності, надає право  ФОП Максимів Ю.В. розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають  ФОП Максимів Ю.В. послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ФОП Максимів Ю.В. і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані;
  • в тому, випадку якщо, на думку Ліцензіара, Ліцензіат порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів і угод між Ліцензіаром і Ліцензіатом.

 

Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

Ліцензіати в будь-який момент часу можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розписки, для цього достатньо скористатися Особистим кабінетом. Робота деяких можливостей inspiga.com, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.
Персональні дані Ліцензіата зберігаються до моменту їх видалення Ліцензіатом.

 

Захист інформації, що збирається

Ми робимо все для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники Ліцензіара, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про Ліцензіатів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про Ліцензіатів, підписали угоду про нерозголошення інформації про Ліцензіатів третім сторонам.

 

Зміни в політиці конфіденційності

Ліцензіар може змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те як Ліцензіар захищає інформацію про користувачів.

Ліцензіар не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Ліцензіат або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Даною Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

 

ДОДАТКОВІ УМОВИ

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке не дійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Ліцензіат має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Дана Політика конфіденційності поширюється на Ліцензіата  з моменту, коли під час використання сайту inspiga.com він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до тих пір, поки на сайті inspiga.com зберігається будь-яка інформація про користувача , в тому числі і персональні дані.